Bla bla bla...

Hejj hejj!

Här där jag bor regnar det för fullt (vi som tänkte grilla T.T) och jag var nyss ute och frågade grannen om lilla Charlie var där men det var han inte, han brukar nämligen gå in där (dom har också en kisse).

Jag ska få antagligen få nya tepeter eller om måla om i mitt rum, så ifall ni har några favvo tapeter som ni tror jag skulle gilla skriv en länk i kommentarerna, eller om ni tycker jag ska måla i någon speciell färg.

Jag har också funderat på om jag ska höra med Jennifer om vi ska sova i min lekstuga (nej, jag leker inte i den längre :p) i sommar, den är ju rejält byggd, ingen liten plast sak som man köper på toysrus...Så kylan ska nog inte vara ett problem nu, men dom små som jag ska vara barnvakt åt imorgon vill nog vara där inne, så jag ska nog gå och städa där när jag är klar med inlägget.

Inlägget om idèer kommer snarast när jag har gott om tid och ork, vilket jag inte har nu, men det kommer iallafall.

Igår  så var jag på en pizzeria med några utav tjejkompisarna (vi var 10 stycken) och vi käkade, jag tog en sallad :P (Om det är intressant...)

Jaha nu har jag slut på saker att skriva om just nu+tid, men det är snart ett nytt inlägg uppe...


KRAMIZAR // Wilma <3

Lite idèer...

Hejj alla söta läsare <3

Hoppas ni får en bra ledighet! Själv ska jag nog gå ut en sväng och senare städa lite och sitta barnvakt imogon och åka till pappa imorgon kväll. 
Jag kommer inte kunna blogga i helgen eftersom min pappa och jag flyttar till en lägenhet och datorn är inte uppsatt där än (jag ska försöka spara och tjata lite smått om en laptop...<3) och jag kan inte skriva inlägg på min mobil så jag har dampat lite på den ;) 

Idag jag ska göra lite fashion inlägg någon dag, men det blir med Jennifer isåfall. 

Och min lilla kissemisse Charlie har för mycket fästingar...Usch, men ska ha på lite fästing medel på han ikväll (frontline eller något sånt heter det.). 

Funderar på att ha någon slags utav tävling på bloggen senare, men ska snacka med Jennifer, vad tycker ni det ska va för slags utav tävling? Svara mer än gärna i kommentarerna <3

Ska skriva ett riktigt långt inlägg med ännu mer utav mina idèer för jag har många fler, men det blir senare.


Nu måste jag fixa lite grejjer. 

KRAMIZAR // Wilma 

Förlåt/Tack Elin/Prao/Rhodos <3

Hejj! Jag måste be om ursäkt igen! Jag är så glömsk, hade glömt er (sorry T.T )! Nu har jag bestämt mig, jag ska skriva minst 4 långa inlägg i veckan eller 8 kortare. Jag ska be Jennifer att skriva mer hon också, men jag ska sköta mig bättre nu. Måste tacka min kompis Elin för att hon påminnde mig att jag har er och bloggen så TACK ELIN <3
Idag har jag och Jennifer praoat på Gustavsvik resturangen (Det ligger i Örebro ) vi fick göra sallader, tzatsiki, kladdkaka ( 10 dubbel sats...det var en stor bunke xd ) och så fick vi hjälpa ägaren Susanna, Tackar för att du tog i mot oss Susanna. Vi fick även bada gratis när vi var klara, badvakten flörtade med mig  ;)
Jag måste tipsa om min nya favorit film hip hip hora, ja det låter som en helt rubbad film men det är den enda bra Svenska filmen som gjorts, min nya favvo <3
Jag har varit Rhodos också för nån vecka sen, hade jätte varmt och skönt ( Hade eget rum, intresant va? ) Träffade en jätte söt och snäll tjej som heter Linnea och är från Arvidsjaur, som jag smsar med just nu xd. 
Är någon intreserad att fixa en ny header till oss så hör av dig till mig på: [email protected]   Tack!

Skriver kanske lite mer senare ska se på hip hip hora med mamma nu och antagligen äta lite choklad (mums). 

KRAMIZAR// Wilma!  


PS. Vill säga ett extra tack till Elin som fick mig att skriva ett inlägg! TACK ELIN! Är skyldig dig en tjänst! DS.

thatyouwant

Vi är två bästisar som heter Wilma och Jennifer, vi går i samma klass och gillar båda att vara med kompisar. Vi kommer att försöka göra ett inlägg var per dag (med undantag). Vi hoppas du gillar bloggen! Kram från oss <3

RSS 2.0